Tarieven

Je kunt bij ons kiezen uit 3 pakketten, zodat je zelf bepaalt welke administratieve of strategische zaken je aan ons uitbesteedt. Daarnaast kun je de verschillende pakketten nog uitbreiden met een aantal extra opties. We spreken een vaste prijs af op maat voor jouw onderneming, die onder andere afhankelijk is van het aantal facturen dat je stuurt en ontvangt en de manier waarop je je boekhouding hebt geregeld. Je betaalt hoe dan ook alleen maar voor datgene wat je nodig hebt.

Basis

Al uw administratieve zaken goed geregeld tegen een vast tarief

Plus

Gelijk aan basispakket
+ Actuele cijfers in combinatie met periodieke coaching

Max

Gelijk aan pluspakket
+ Samenwerken aan uw bedrijfsstrategie

Extra opties

+ Uitgebreide jaarrekening + Liquiditeitsplanning + Financieringsaanvragen + Investeringsplannen + Prognose + Contracten

Je kunt elk van de vaste pakketten uitbreiden met onze extra opties :

Uitgebreide jaarrekening

Is de bijlage bij de aangifte inkomstenbelasting niet voldoende? Dan stellen wij graag een uitgebreide jaarrekening voor je samen.

Liquiditeitsplanning

In een liquiditeitsplanning kan je goed voorspellen wanneer je welke inkomsten en uitgaven kan verwachten.

Financieringsaanvragen

Wij hebben goede contacten met verschillende financieringsaanbieders.

Investeringsplannen

In aanvulling op de liquiditeitsplanning, kunnen we ook samen een investeringsplan maken. De gegevens uit het investeringsplan spelen ook weer een rol bij het maken van een prognose.

Prognose

Op basis van historische financiële gegevens en jouw input maken we een meerjarenprognose. Dit is meestal een eis als je een financieringsaanvraag wilt doen.

Contracten

Het is belangrijk dat contracten juist zijn opgesteld. Dat kan soms best lastig zijn. Daarom helpen we je graag met arbeidsovereenkomsten, rekening-courantovereenkomsten, managementfee-overeenkomsten, vof-contracten en meer.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we wisselen graag eens met je van gedachten!

    Stuur een bericht

    Over ons      Diensten      Thema’s      Nieuws      Online      Vacatures      Contact