Jaarrekening

  • Samenstellen van de jaarrekening
  • Publicatiebalans verzorgen en deponeren bij de KvK

 

Voor een BV, NV, coöperatie of stichting is deponering van de jaarrekening bij de kamer van koophandel verplicht. Voor de andere ondernemingsvormen niet. Een jaarrekening is een financieel verslag van uw onderneming.

Boersma Adviseurs stelt voor al haar klanten (dus bijvoorbeeld eenmanszaak, vof, BV of coöperatie) jaarcijfers op. Meestal is dit een jaarrekening, maar soms volstaat bij een kleine onderneming alleen een winst of verliesopstelling.

Als deponeren van de jaarrekening bij de KvK verplicht is, hoort dat uiteraard ook tot onze werkzaamheden.

De jaarrekening vloeit voort uit een correct gevoerde financiële administratie. Als deze goed en compleet is verwerkt, scheelt dit tijd én geld bij het opstellen van uw jaarrekening.

Boersma Adviseurs doet (of controleert regelmatig) voor veel klanten de Financiële administratie en maakt dan ook de jaarrekening. De werkzaamheden sluiten dan mooi op elkaar aan.

U kunt ook alleen uw jaarrekening door Boersma Adviseurs laten opstellen en deponeren bij de KvK. In dat geval gelden er voorwaarden aan de financiële cijfers die we van u aangeleverd krijgen. Dit heeft te maken met ons lidmaatschap bij de NOAB, waardoor er eisen gesteld worden aan de onderbouwing en controleerbaarheid van de jaarrekeningen die we deponeren.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de voorwaarden waaraan uw financiële administratie moet voldoen, zodat wij uw jaarrekening kunnen maken.

Meer dan 100 kleine- en middelgrote bedrijven zijn trouwe klant bij ons. Ook eens kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen dan een vrijblijvende afspraak maken in ons kantoor.